اهمیت طراحی و معماری غرفه های نمایشگاهی

اهمیت طراحی و معماری غرفه های نمایشگاهی

اهمیت طراحی و معماری غرفه های نمایشگاهی

کار طراحی غرفه نمایشگاهی را به یک تیم یا شرکت طراح صنعتی بسپارید نه یک شرکت نجار غرفه ساز !!!

در یک تحقیق که یک تیم کارشناسی 4 نفره طراح و سازنده غرفه انجام داده بودند دریافتند که در هر سال حداقل 30 نمایشگاه فقط در محل نمایشگاه بین المللی تهران دایر میگردد و بیش از 1000 شرکت کننده دارد و در مجموع  از این تعداد شاید 10 نمونه غرفه سازی دارای طرح جدید، طرح غرفه خلاقانه و بدیع و متناسب محصول یا خدمات خریدار بوده است !

چرا ؟

یعنی 1000 غرفه، حداقل 100 غرفه سازی و 200 غرفه آرایی و 700 غرفه ساده بدون ساخت

10 طرح جدید مشتری پسند !!!؟؟

علت اصلی این اتفاق، مدل رایج و عرف غرفه سازی است:

در حالت رایج شما برای سفارش غرفه با سی شرکت نجار غرفه  موجود در تهران تماس می گیرید و در خواست اشتباه طرح رایگان را دارید و بین آنها یکی را انتخاب می کنید !

حال این سوال پیش می آید که مشکل طرح های رایگان چیست؟

شرکتهای غرفه ساز (نجار) دارای آرشیو های خارجی و داخلی متعددی هستند که این پکیج های تری دی مکس طرح های پایه ای دارد بعد از تماس هر شرکت کننده در نمایشگاه،  عکس و نام و جایگیری را تغییر داده و تحویل شما می دهند.

بر عکس تیم های طراح صنعتی که با اشراف علمی به وزن و بار اضافی روی اشیاء، تسلط به اصول زیبایی شناختی معماری، ایده پردازی جدید ، طراحی استند محصول خاص  و… می توانند غرفه ای جذاب و بی همتا برایتان طراحی کنند.

غرفه سازی نمایشگاهیطراحی صنعتی غرفه نمایشگاهی:

طراح صنعتی غرفه نمایشگاهی وظیفه دارد مسلط به علم ساخت مدل، متریال و نور پردازی حرفه ای باشدطراح صنعتی غرفه نمایشگاه برای محصول شما با توجه به روش نمایش، اندازه و شرایط آن یک استند محصول سه بعدی حرفه ای و کم نظیر طراحی میکند حتی می تواند استند محصول سه بعدی را طراحی صنعتی کند که قابل حمل و پرتابل باشد یا شرایط ایستایی منحصر به فردی داشته باشد طراحی صنعتی غرفه نمایشگاهی مبتنی بر ایده جدید است یعنی استفاده از سر در جدید، قوس و اسپیرال و کرو های جذاب در غرفه سازی و…

ضعف شرکتهای نجار غرفه ساز

برای درک ضعف این شرکتها به تحقیق نا محسوسی که بین 5 شرکت پر تبلیغ از این دست پرداختیم بسنده می کنیم:

عدم داشتن طراح زبده صنعتی:

طراح زبده کسی است که نگاه صنعتی به طرح داشته باشد ایده دهنده باشد نه اینکه کپی کننده طراح خوب مسلط به یکی از نرم افزارهای سه بعدی ساز مثل مایا یا تری دی مکس با خروجی نور 90% مشابه واقعیت است . یعنی نور پردازی در تری دی مکس را با موتور های نور وی -ری یا منتال ری یا فرای رندر یا فاینال رندر می شناسد و نور محیط قبل از خروجی سه بعدی را جوری طراحی می کند که شما و مدیران نا آشنای صنعت بتوانند تا 90% مشابه واقعیت غرفه نمایشگاهی خود را قبل از ساخت ببینند دیدن  نماهای غرفه و جایگیری دقیق و اندازه دقیق مهندسی سازه در نماهای مختلف به مدیران کمک می کند تا برای مهندسی فروش و سیاست های فروش و جذب مشتری برنامه ریزی دقیق کنند!

غرفه سازی نمایشگاهی چه طور نجاری غرفه با یک تیم و طراحی غرفه با شرکت دیگری باشد و آیا این نا هماهنگی باعث افزایش هزینه نمی شود؟

نه،  روش صحیح کار این بود که شما ابتدا تمام بایدها را به یک شرکت طراح صنعتی انتقال و پس از قرارداد طراحی غرفه ، طرح نهایی را تحویل بگیریددر صورت امکان خروجی اتوکد طرح غرفه از حداقل سه نما با اندازه ها را از شرکت طراح صنعتی بگیرید غرفه سازی را به مناقصه محدود بگذارید در نتیجه شرکت های نجار غرفه ساز متوجه تسلط شما و میزان خواسته شما می شوند و در نهایت مجبورند طرحی با سلیقه شما بسازند و با قیمت مناسب! نه طرح خودشان و قیمت غرفه سازی گزاف،  پس شما برنده هستید!

توجه:گول شرکتهای نجار غرفه ساز را نخورید چرا که اینها چند باری با چند طراح خوب کار کرده اند و حالا با کپی چند بسته سی دی طرح خارجی و قاطی کردن کارهای خارجی با طراح ارزان قیمت خودشان دارند کاسبی می کنند!

هر کار را به کاردان بسپارید

اگر کمی هزینه کنید می توانید غرفه خوبی داشته باشید و از فروش و اعتبارتان ده برابر هزینه طراحی صنعتی غرفه را کسب کنید غرفه خوب اسکیل و اندازه شرکت شماست؟ این طور نیست؟طراحی صنعتی در حوزه غرفه سازی حرف های زیادی برای گفتن دارد اما اگر شرکتها و سازمانها به طمع طرح رایگان به دام نجارها نیفتند!

توضیح: طراحی صنعتی شاخه ای از رشته های مهندسی است که به شکل،قالب، نحوه قرارگیری اجزاء، علت و روش استفاده و قرارگیری شی، حرکتهای شی، نوع پوسته و جنس شی، میزان محبوبیت شکل ظاهری در خرید شی و… می پردازد و با راه کارهای علمی دینامیک، مکانیک، معماری، مهندسی مواد و فیزیک و ریاضی به طراحی محصولی استثنایی می پردازد.

 

تهران برندینگ

There is 1 comment on this post
  1. دسامبر 27, 2016, 1:29 ب.ظ

    […] شکی در این مورد دارید پیشنهاد ما به شما مطالعه مقاله اهمیت طراحی و معماری غرفه های نمایشگاهی […]